2011 ya da 2012 girişli, beklemeli öğrencilerimizden sınava Kıbrıs'ta girmek isteyenler okulumuzun hesabına yatıracakları sınav ücreti dekontu ve bir adet fotoğrafla en geç 4 Eylül günü bizzat İTÜ Kıbrıs YDHO'ya başvuru yapmalıdırlar.

2011 ya da 2012 girişli, beklemeli öğrencilerimizden sınava İstanbul'da girmek isteyenler İTÜ YDYO duyurular sayfasında duyurulan şartları yerine getirmelidirler. İTÜ YDO Duyurular Sayfası (Sınav başvuru web adresi daha sonra linkteki duyuru sayfasında ilan edilecektir.)

Önemli not: Yukarıda bahsedilen şartlar yeni öğrencilerimiz için geçerli değildir. 2013 girişili öğrencilerimiz isterlerse kesin kayıtları oldukları gün yapılacak düzey belirleme sınavına, isterlerse 5-7 Eylül Proficiency sınavına ücret yatırmadan kayıt oldukları kampüste girebilirler.

İTÜ Kuzey Kıbrıs Gazimağusa Yerleşkesi